5preview er mere end sweatshirts

5previewJeg bliver simpelthen nødt til det… Altså, selvom jeg i forvejen har en temmelig stor samling sweatshirts, så måske jeg burde ikke handle i denne omgang, eller burde jeg? Men jeg sværger at der er plads til mere i skabet, det er bare et spørgsmål om at flytte lidt rundt på sagerne, det er jeg sikker på. Og det online! Jeg lover, det er gode sager. Vel nærmest en investering, er det ikke, for det er jo ret sikkert at jeg ville kæbe flere sko og tasker før eller siden.

Så hvorfor ikke være lidt på forkant med udsalg og smede mens jernet er varmt? Der er jo penge at spare, og dem får jeg helt sikkert brug for. Her i foråret, hvor den nye kollektion kommer frem i butikkerne. Uha, uha, jeg kan mærke at det kun går i en retning her. Jeg kan lige så godt få det overstået, for jeg kan ikke modstå. Jeg er jo helt forelsket allerede, i ikke mindre end 3 nye tasker. Jeg må krybe til korset, hente kreditkortet og indrømme det. 5Preview frister bare!

Men altså! Jeg vil lige minde jer om at I skal tænke jer om en ekstra gang, når I mangler en ny taske, eller nogle helt nye sko og støvler. Køb nu ikke hvilken som helst style. Men vær sikker på at købe jeres nye accessories hos 5 Preview og bliv garanteret den gode kvalitet.

Forkæl dig selv og pift ikke kun dit outfit og look, men også dig selv i det hele taget, samt din selvtillid op.

Spread the word. Share this post!