All-time Favourites bags

All-time Favourites er for dig, der søger unikke accessoirers, som sætter kulør på tilværelsen. Mærket blev grundlagt i Amsterdam i 2006, og har sidenhen langsomt men sikkert banet sig vej til flere internationale markeder – i dag finder du også All-time Favourites i danske butikker og webshops der er fyldt med modetøj.

All-time Favourites er ikke bange for at gå imod tidens trends, hvilket kan se i deres meget farverige og unikke produktportefølje. Man henter selvfølgelig også ideer fra den røde løber, men mange af mærkets produkter er et resultat af en nytænkende filosofi, der gør mærket unikt og anderledes. Dette er en stor fordel for dig, da det er på højeste mode at skille sig ud fra mængden, hvilket du med sikkerhed kan gøre via accessoirers fra All-time Favourites.

Gå på opdagelse i det lækre sortiment af accessoirers

All Time Favourites bag eller taske har ét overordnet mål; at deres tasker bliver dine foretrukne. Med tanke på den kvalitet og det design mærket levere, så er dette ikke utænkeligt, hvis du først vælger at købe én eller flere accessoirers fra det hollandske brand. Således kommer man hurtigt til at holde af tingene, da der kort sagt ikke er en finger at sætte på noget, hvis man som moderne kvinde søger noget unikt.

Sortimentet fra All-time Favourites vokser støt hele tiden; i øjeblikket er det særligt indenfor skulder- og håndtasker at det hollandske mærke ekspandere. Her finder du mange spændende varianter, der blandt andet inkluderer store og små tasker med leopard-, zebra- og pytonskind. Herudover er der også skrigende pink vinyl tasker og lignende, der for alvor kan sætte kulør på din tilværelse. Med tasker fra All-time Favourites bliver det en fornøjelse at have dine ejendele med på farten, da det hele er pænt opbevaret i en taske, som både kan bruges i arbejdsøjemed og til festlige begivenheder.

Italienske 8pm

Tag et kig rundt omkring på internettet, hvor sortimentet fra 8pm er at finde flere steder. Her vil du med garanti kunne hente lidt inspiration til hverdagen eller måske falde for ét af deres specielle designs; på denne måde kan du fremover skille dig ud fra mængden via dine toppe og kjoler fra 8pm.

En af de steder det er værd at tage et ekstra kik på er Choopin.dk der er den største forhandler af 8pm i Danmark.

Spread the word. Share this post!