Beck Söndergaard – mere en tørklæder!

Grundlæggerne og ejerne af becksøndergaard har mange års erfaring i modebranchen. De har arbejdet i modebranchen stort set hele deres liv. Helt fra begyndelsen var deres vision at skabe et design firma med fokus på design. Og frem kom BeckSöndergaard.

Tørklæder er en sikker vinder, hver gang
Det var nok under termen at tørklæder er en vinder hver gang at man gik i gang med tørklæder og de fås i dag i alle verdens farver og kombinationer, for ikke at tale om mønstre og sågar diverse nuancer. Samt i et hav af forskellige størrelser, former og modeller. Tørklæde universet består simpelthen af utallige kombinationer af dette, hvilket naturligvis er forklaringen på, hvorfor et tørklæde altid kan redde, twiste eller fuldende et outfit. Ganske vist fordi, der findes tørklæder til alt slags tøj, alle stilarter og alle aldre. Derfor er tørklæder bare en sikker vinder, hver gang.
Førhen så man mest kvinder bære tørklæder, men dette er langt fra tilfældet i dag. I dag ser man nemlig både mænd og kvinder, for ikke at nævne drenge og piger, der er iført tørklæder. Hvilket også blot viser, at tørklæder er en accessories, som man simpelthen ikke kan gå galt i byen med. Noget, der er helt magisk ved becksøndergaard tørklæder er, at de både har egenskaben til at gøre kvinder ekstra feminine, men modsat har de også evnen til at gøre mænd endnu mere maskuline i deres look, hvilket er en egenskab, som meget få accessories kan prale af.
Tørklæder online
Faktisk ser man ofte i dag, at Becksøndergaard tørklæder er samleobjekter for især unge kvinder, hvilket også skyldes, at de kan gå til alt tøj og altid kan redde et outfit, som man måske synes er lidt for kedeligt, eller modsat lidt for fint, eller blot trænger til at blive twistet. Der findes som sagt uendeligt mange tørklæder, og tørklæder tilbud er bestemt ikke en af de dyreste accessories, der findes på markedet. Derfor er tørklæder en rigtig god ting at have mange af. For det første, fordi et tørklæde eller to ikke sænker kontoen drastisk, og for det andet fordi man simpelthen bare ikke kan have nok tørklæder på udsalg.

Spread the word. Share this post!