Becksøndergaard tørklæde i Paris

BeckSøndergaard_ParisMan kan ikke sige at populariteten af et tørklæde er faldet i gennem tiden og især i de senere par år er det taget dragstisk til. Tørklæder er helt sikkert den accessorie, som jeg har mest af og som jeg benytter mest. Der går ikke en enkelt dag uden, jeg har et tørklæde på fra becksøndergaard med enten stjerner, prikker eller bare “plain” som nu mit nye Beck Söndergaard Paris tørklæde. Om det så er hele dagen, eller bare når jeg er en tur inde i byen, eller når jeg cykler i skole, eller når jeg putter på sofaen.

Det er rent faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvornår jeg har tørklæde på. Og hvis jeg skal nævne en favorit så må jeg sige det er et Becksöndergaard tørklæde. Det er simpelthen de fedeste tørklæder man kan få. Og man skal være hurtig hvis man skal have et BeckSøndergaard tørklæde for de er hurtigt væk i butikkerne. Det er en fantastisk lækker accessories og utroligt at det kan have sådan en stor efterspørgsel på choopin.dk.

Tørklæder har ikke kun overtaget accessories markedet, de har også overtaget min kontrol over mig selv og mine shoppingvaner, for jeg kan ærligtalt ikke styre mig selv, når jeg går ind i en butik, der sælger tørklæder. Jeg ender rimelig ofte med at gå helt amok og slå mig løs på en måde, som man meget sjældent opdager. Det mærkelige er, at jeg aldrig fortryder nogle af mine anskaffelser, når jeg så endelig kommer hjem, fordi hvert eneste Becksøndergaard tørklæde efter min mening har en identitet og personlighed. De er alle unikke på hver deres måde, og de hører alle til hjemme hos mig og fortjener alle at sidde eller hænge rundt om min hals minimum en gang om måneden.

Spread the word. Share this post!