Black Color det nye sort inden for accessories

Set fra vores side, altså som kunde, er det ærligtalt ikke helt fair, at designerne fra Black Colour vælger at designe sådan en vanvittig fed efterårs kollektion af tørklæder.

Rimelig tarveligt af dem, når jeg allerede sidste vinter besluttede mig for, at alt det vinter tøjet og vinter tørklæderne, jeg havde fra sidste år sagtens kunne bruges igen i år, og helt sikkert stadig ville være moderne og in dette næste efterår. Men næh nej, sådan synes de selvfølgelig ikke, det skulle være. Så let skulle jeg åbenbart ikke have det. Så takket være dem er jeg nu tvunget til at knokle på arbejdet og tage alle de vagter, jeg kan for at få råd til blot nogle af alle deres uundværlige Black Colour tørklæder fra deres efterår og vinter kollektion.

Forleden dag tullede jeg rundt inde i centrum i lige godt tre timer, og kunne egentlig ikke finde det gode udvalg jeg vidste Black Colour havde lavet hvilket først irriterede mig helt vildt. Ville snildt have brugt det dobbelte.
Men jeg blev faktisk noget klogere for det viste sig at min yndlingforretning Chopin Charlottenlund faktisk havde det storste udvalg overhovedet.

Det kunne jeg jo sidde og se stille og roligt hjemme foran computeren på deres hjemmeside Chopin webshop. Så jeg brugte kun lige 15 min. foran computeren og så havde jeg allerede fundet 3 tørklæder til dette efterår.
Det kan jeg varmet anbefale og du kan se hele udvalget og alle serierne.

Det ret så danske accessories brand Black Colour er det mangfoldige resultat af et samarbejde mellem ejer og designerteamet.

En drøm blev udlevet for de to designere med dette brand og det var nemlig at skabe et fashionabelt brand, en stor del af den danske befolkning kunne bruge.
Tørklæder blev designet i massevis og det er netop det store brede udvalg af farver der er så populært hos den store del af den danske befolkning. Dét og så lige også ramme det der er populært i tiden nemlig stjerner. Store dele af deres tørklæder prydes nemlig med stjerner.

Dét finder du i Black Colours produktportefølje

At skind er den dominerende del af sortimentet undrer de færreste, når man kigger nærmere på designernes fascination af netop dette materiale. Black Colour er dog meget mere i dag, hvor de forhandler accessories i stort set alle tænkelige materialer – så længe der er tale om kvalitet vel og mærke.

Man kan altid kende de karakteristiske designs, der er meget farverige og unikke. Dette gør Black Colour letgenkendelige i bybilledet, hvor man er sikret en modestjerne eller to med accessoirers fra det danske brand. I produktporteføljen finder du enormt mange tørklæder, som altid har været kernekompetencen.

Det er dog ikke hvilke som helst tørklæder – således er der virkelig kræset for kvaliteten og designet. Det er tydeligt at Black Colour har haft den store farvepalette fremme – desuden er der håndlavede prints og meget mere på mange af modellerne.
Udover tørklæder finder du også tasker i sortimentet – store som små – der også kendetegnes ved det hverdagsagtige, men stadig moderigtige design.

Såvel tørklæder som tasker er ideelle til alle hverdagens begivenheder, hvad enten der er tale om arbejde, fest eller en tur på café. Chopin er en meget stor Black Colour forhandlere og du kan se udvalget fra kollektionen ved at klikke på de to links.

Spread the word. Share this post!