Calvin Klein – kan det modstås?

Kan vi modstå Calvin Klein? Jeg har selv mindst 13-15 Calvin Klein hipsters, og må da indrømme, jeg ikke går i andet. Men mindre jeg skal ud og derfor benytter mig af et helt sæt Calvin Klein og dér kommer Calvin Klein Envy serien ind i billedet. Jeg har vedhæftet dette billede i et sæt jeg har i denne purple farve. Fed ikke? Når det gælder Calvin Klein undertøj kan jeg altså ikke modstå fristelsen, men jeg kæmper nok heller ikke i mod det, for når alt kommer til alt, så er Calvin Klein jo egentlig ikke sååå dyrt igen. Det er jo det fede ved det 🙂

Brug en helt anden farve bh til, og derved kombinere med forskellige farver, mønstre og modeller. Jeg kan selvfølgelig heller ikke stå for hele Calvin Klein sæt, som jo ser ens ud men jeg kan godt lige “mixet”. Synes det er så lækkert og ikke mindst lidt anderledes, hvis man for eksempel har en rød bh på og så nogle blomstrede hipsters eller thong. Lækkert, siger jeg så bare. Og nej, jeg er ikke til piger, men derfor er jeg ikke bleg for at indrømme, at jeg har svært ved at finde noget, der er mere lækkert end en kvinde i Calvin Klein undertøj. Dette meget lækre undertøj kan ses i Chopin.

Spread the word. Share this post!