Converse udstiller kendisser´s sko

Skobrandet Converse har gennem tiden samlet brugte og personligt tilpassede All-Star-sko båret af kendisser. Denne samling udstilles nu i storbyer verden over som en del af brandets nye kampagne Made by You.

Det amerikanske skobrand Converse er nok mest kendt for de ikoniske All-Star-sko, også kaldet Chuck Taylors, skabt i samarbejde med basketballspilleren Chuck Taylor i 1917.

Over årene har Converse samlet brugte, customized og personaliserede All-Star-sko båret af stjerner og kendisser. Det skriver Fashionmag.com.

Skoene er på forskellig vis dekorerede og tegnede på eller slidte og beskidte, hvilket afspejler bærerens personlighed. Skosamlingen indeholder sko fra blandt andre Patti Smith, Andy Warhol, Radio Slave, Futura, Jefferson Hack, Sayo Yoshida og Kate Lanphear.

Udstillinger og kampagne

Som en del af kampagnen udstilles portrætter af de customized Converse-sko i storbyer som New York, London, Beijing og Mexico City under titlen Made by You.

”Made by You stammer fra en simpel menneskelig sandhed – at vi alle ønsker at være vores sande, autentiske jeg her i verden. Det er fans af Chuck Taylor, der har gjort Chuck Taylor til et ikonisk tegn på kreativ selvudtrykkelse,” udtaler vice president of global marketing hos Converse, Ian Stewart.

I London er der desuden blev lavet et kunstværk, som består af polaroidbilleder af All-Stars-sko, som tilsammen danner et kort over London. Kunstværket udstilles i bydelen Shoreditch i det østlige London og er lavet i samarbejde med kunsteren Damilola Odusote.

Derudover kører kampagnen i butikker og online på de sociale medier.

Spread the word. Share this post!