Cool Candice Cooper

Candice Cooper sneakersNår det kommer til gummisko eller sneakers som man mest bruge i dag, så er markedet virkelig kæmpe stort. Men en helt ny form for sneakers, er lige kommet på markedet, og mere end nogensinde og efter min mening er de flotteste og fedeste form for sneakers nogensinde, så er det naturligvis Candice Cooper.

Hvilke skulle det ellers være, fristes man lidt til at sige efterfølgende, for Candice Cooper er simpelthen bare gud i min verden. Der findes ikke noget mere cool og ikke mindst feminint af en sneakers. Ikke bare det med, at de giver kvinden noget comfort, de giver også kvinder nogle utrolig flotte ben. De får kvinder til at udstråle selvstændighed, selvrespekt og selvfølgelig også selvtillid, som efter min mening er tre rigtig vigtige kvaliteter, når det handler om at udstråle den ultimative kvindelighed, som jeg er rimelig overbevist om, at alle kvinder ligesom mig drømmer om, men også stræber efter dametøj.

Candice Cooper har jeg da også et par af, for at underdrive lidt. Jeg har faktisk mange forskellige par, og det skyldes, at jeg synes, at udvalget af Candice Cooper er enormt bredt på alle måder. Jeg kan ikke finde et eneste par, som jeg ikke synes er fede på den ene eller på den anden måde. For så længe Candice Cooper bruger deres meget særprægede såler, så kan det simpelthen bare ikke gå galt. Og jo højere jo bedre, hvis jeg selv skulle sige det.

Til dem der godt kan lide nyheder er der en helt ny kollektion af Candice Cooper på vej med helt nye såler. De første kommer til efteråret 2014 og kan fås i din yndlingsbutik på Chopin Jægersborg Alle i Charlottenlund. Kik ind og se det store udvalg. Der er helt sikkert også et par Candice Cooper der passer til dig.

Spread the word. Share this post!