Mere end en by!

Copenhagen luxe er et dansk mærke, der oplever stigende efterspørgsel i disse år, hvor man er ved at få sit store gennembrud. Firmaet er grundlagt af Jens Østergaard, en dansk designer, som lægger stor vægt på det feminine, det rå og ikke mindst det individuelle.

Derfor er man altid sikret en unik oplevelse med tøj fra Copenhagen luxe, da det ikke kun er feminint, men også råt og individualiseret, således det passer til alle stilarter. Tøjet er meget moderne, hvilket betyder at du med stor sikkerhed kan finde tøj fra kollektionerne, som du kan lide. Et oplagt valg for den modebevidste kvinde.

Copenhagen luxe – oplev følelsen af uniqueness
I det voksende produktsortiment finder du i dag blandt andet bukser, toppe og t-shirts. Jens Østergaard har som sagt satset målrettet på at forene det feminine og det rå, hvilket er lykkedes til UG. Derfor skiller det danske brand sig ud fra mængden, hvor man ellers nemt bliver ”en del af mængden”. Specielt bukserne model Boogie pant er blevet et hit, men også toppen model Carla hitter blandt de danske modebevidste forbrugere.

Førsteklasses materialer og unikt design ligger bag successen, hvor man især herhjemme har hentet store roser for trendsættere og modeskabere. Copenhagen luxe vokser og vokser – hop med på modebølgen sammen med dine veninder. Vi forhandler den største del af Copenhagen luxe og Vadum tøj her! Ja, Vadum er mere end en by!

Spread the word. Share this post!