Dametøj, mode og accessories!

I hjertet af Charlottenlund ligger vi placeret med byliv og grønne områder omkring os. Choopin tilbyder mode til den stilbevidste og selvsikre kvinde, der elsker at prøve noget nyt, men inden for de gængse rammer. Mode for os handler nemlig om at finde sin stil og bevæge sig inden for den. Således man kan udvise selvtillid og karakter gennem sin påklædning.

Hos Choopin sælger vi tøj lokalt i vores butik i Charlottenlund, men også online, hvor vi også gerne sender internationalt. Mode skal nemlig – ligesom os – være fleksibelt, tilgængeligt og innovativt. Derfor forsøger vi så vidt muligt ikke at sætte begrænsninger op for os selv gennem salg og kundeservice. Hos os er det dig, som er i fokus.

 

Stort udvalg af kvalitetsmærkevarer

Mode skifter hele tiden, og det kan være svært at følge med. Derfor har vi her hos Chopin valgt at følge moden, men stadig holde fast i, hvad vi står for modemæssigt. Chopins vision er at være et brand, som vores kunder glædeligt kan komme tilbage til og altid finde nøjagtig de mærker, snit og kollektioner, som de faldt for i første omgang. Vi går op i den gode service, dialogen mellem forhandler og kunde samt rådgivning inden for det, vi brænder allermest for.

Vi forhandler ikke alverdens mærker. Her hos os sælger vi kun de mærker, som vi føler vores navn kan stå inde for, og de brands, som matcher vores egen forventning til mode.

”Hvad er mode egentlig?” Kan man spørge sig selv. Dametøj og mode skal gerne sende et signal om noget, der er friskt og nytænkende, eller noget der kan bringe den svimlende nostalgi og de ældre minder frem.

Mode skal kunne sættes op ved siden af noget andet. Mode handler om at skabe kontrast og nuancer. Derfor er modetøj til kvinder noget af det, vi holder allermest af at sælge. Vi elsker den verden uden begrænsninger, som modetøj til kvinder nu engang har, og specielt elsker vi denne modehistoriske periode, vi befinder os i lige nu, hvor alt er tilladt. Vi mener helt sikkert, at dametøj og mode kan sættes lig med det at eksperimentere, og det bærer vores sortiment desuden præg af.

Mange kvinder er desværre i krise med sig selv, når det kommer til deres udseende. Nogle lader deres alder sætte grænser for, hvad de kan tillade sig at have på, men det gør vi ikke her. Vi sælger derfor modetøj til kvinder i alle aldre, og vores kundebibliotek indeholder en meget bred horisont af aldersgrupper – både de helt unge og de lidt ældre.

Desuden gælder valget af dametøj sig om at benytte sig af kroppen på den rigtige måde. F.eks. Er farvekontraster et godt redskab til at opnå et friskt udseende. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at spørge en af vores medarbejdere til råds.
Sortimentet af vores dametøj er baseret på kvalitet!

 

Mode skifer hele tiden

Moden skifter hele tiden, og det gør vores sortiment også. Hos os er vi derfor stolte af at kunne fremvise et stort udvalg af modetøj til kvinder, der breder sig over et stort tidsspektrum. Vi er førende indenfor jeans, bukser, bluser, trøjer, kjole, nederdele, jakker, sko, tasker og accessories. Tag et kig i vores katalog for at få inspiration til moderne og forskellige kombinationer af dametøj.

Spread the word. Share this post!