Day Birger et Mikkelsen på udsalg

En enkel ting, som manglede i verden. Som pige ender man rimelig ofte med at stå i den situation, at man mangler en enkel top, t-shirt eller trøje til enten at fuldende et outfit eller måske endda et look.

Før i tiden skete det i hvert fald ofte for mig, at jeg stod og stirrede ind i mit skab flere timer om aftenen inden jeg skulle ud, eller om morgenen inden jeg skulle i skole, og simpelthen bare manglede en helt almindelig ensfarvet overdel til enten at have indenunder eller under på noget andet, men det problem er so last year nu!

Faktisk er det gået hen og er blevet so yesterday for samtlige piger som mig, efter det er godt op for os, at en jakke på udsalg fra Day Birger et Mikkelsen er opfundet.

Så jeg vil gerne lige udnytte anledningen til at takke samtlige mærker og designere for at vælge at producere og forhandle så enkle og simpelt tøj som jakker som Day Birger et Mikkelsen må siges at gøre, for det var simpelthen bare det, vi manglede her, ikke kun i modeverdenen, men også i verden i det hele taget. Se her

Til Day Birger et Mikkelsen taske manglede der så bare de super cool kjole eller et par jeans også fra Day. Voila, og outfittet er komplet. Har man ledt efter Day Birger et Mikkelsen på udsalg skal man skynde sig i butikkerne medens du stadig kan få det. Skynd dig for der kommer ikke mere fra Day Birger et Mikkelsen.

Spread the word. Share this post!