Deltag og vær med på den grønne udvikling

Bekymrer du dig over miljøet og fremtidens klima? Tænker du over, hvordan du dagligt kan tage valg, der medvirker til at bremse den negative udvikling? Så har du fat i noget af det rigtige.

Klimaudfordringerne er uden sidestykke det største problem, som den moderne verden står over for. Heldigvis er der også kommet stort fokus på det i de seneste år, særligt i medierne og på internettet. En del tyder dog på, at udviklingen ikke sker tydeligt nok.

Selvom FN i 2018 var ude og gøre opmærksom på, at vi bliver nødt til at handle nu, hvis vi skal redde planeten og bevare den, som vi kender den i dag, bliver der ikke lagt meget handling bag ordene. Men det kan du være med til at lave om på.

Den grønne bevægelse, der skal inspirere andre

Noco2.dk er en ordning, hvor medlemmerne fokuserer på alt, hvad der er grønt og bæredygtigt. Sagt med andre ord er det en grøn bevægelse, hvor man håber på at vække opmærksomhed omkring problemet og ikke mindst inspirere til at sætte handling bag ordene.

Det er en ordning, som ikke stiller nogle fysiske krav, men hvor alle, der interesserer og bekymrer sig for miljøet kan være med.

Det gælder både for privatpersoner , store virksomheder og små virksomheder som Malou´s , som ønsker at inspirere andre til at gøre en forskel for en grønnere og mere bæredygtig verden. Alle kan blive enige om at gøre noget, men vi skal diskutere om vi gøre det rigtige først.

Eksempel: Hysteri omkring elbiler. Vi skal alle køre rundt i el-biler inden 2030. Men er det, det rigtige spørger jeg? Når der står på min elregning fra Ørsted at 67% af alt el produktion kommer fra olie, naturgas, kul & brunkul! Er det så ikke hysteri og stemmeslugeri når en el-bil anno 2019 faktisk forurener mere en en benzin bil? Burde vi så ikke starte et andet sted? spørger jeg! Disse ting skal der være plads til at diskutere på noco2.dk. Det drejer sig at fokusere på emnet!

Når du bliver en del af ordningen, får du en grøn badge, som du kan sætte ind på din hjemmeside. Det viser ikke alene, at du selv gør en forskel for miljøet, men kan også være med til at inspirere andre til at være med.

Kun sammen kan vi gøre en forskel

Det giver god mening at stå sammen om den grønne omstilling. Du kan være nok så grøn, bæredygtig og klimavenlig, men hvis du er alene om det, vil det næppe gøre en mærkbar forskel.

Denne argumentation er der mange, der bruger som undskyldning, når de bliver spurgt, om de forsøger at leve mere grønt eller bæredygtigt.

”Det gør ingen forskel, når det kun er mig”. Nej, måske ikke. Men når du bliver medlem af No CO2 er det heller ikke længere kun dig. I stedet bliver du en del af en bevægelse, der dækker over en række af klimavenlige virksomheder og privatpersoner.

Hvis du gerne vil være med til at gøre en mærkbar forskel for situationen på kloden, er det et godt sted at starte. For når vi er mange, der står sammen om den grønne omstilling, vil selv en lille ting i det lange løb kunne gøre en stor forskel.

For dig, der ønsker at blive inspireret til at leve grønne og bedre, er No CO2 ordningen derfor værd at se lidt nærmere på.

Spread the word. Share this post!