Det lader jeg ikke gå i glemmebogen

Soaked in LuxurySoaked in Luxury – Det er mit brand – tyg lidt på det. Det er med garanti et mærke du ikke vil lade gå i glemmebogen, hvis du først har stiftet bekendtskab med det lækre modetøj én gang. Herefter vil vi godt garantere, at du bliver revet med. Soaked in Luxury er således indbegrebet af luksuriøst og enestående tøj, som passer perfekt til kvinder i alle aldre.

Det store produktsortiment gør det muligt at tilpasse Soaked in Luxury til en hvilken som helst stil; uanset om du er til det farverige eller mere stilrene. Du behøves altså ikke bygge din stil op omkring mærket, men kan i stedet kombinere det med din nuværende stil – kun din egen fantasi sætter grænser for modetøj!

Historien bag Soaked in Luxury

Soaked in Luxury blev stiftet i 2005, hvor det i samme omgang blev en del af den store koncern, IC Company. Dette har uden tvivl haft en positiv indvirkning på Soaked in Luxury, som hurtigt har fået etableret et stort netværk i hele Europa. Derfor finder man det lækre modetøj mange steder, dog primært i Nordeuropa.

At Soaked in Luxury er blevet så populært er ingen tilfældighed. Kombinationen af high-end streetfashion og de nyeste modetrends har således imponeret mange. Bliv blot Soaked i ren luxus når du klær dig på fra Chopin

Nogen gange har man bare brug for at være totalt Soaked in Luxury! Og i dag er en af de dage! Så jeg har tænkt mig at gemme mig herhjemme under dynen og shoppe Soaked in Luxury online. For jeg orker ikke at møde den virkelige verden i dag. Ikke efter den forfærdelig dag, jeg gennem- og overlevede i går…

Jeg havde af skade lovet min veninde at jeg ville være tilstede ved hendes fødselsdags brunch, som hun havde inviteret sine nærmeste, venner og familie til -og hendes nye kæreste, som ved samme lejlighed skulle præsenteres for forældrene for første gang. Jeg klarede det kun lige ved at troppe op i mine nye bukser fra Mos Mosh og min top fra Soaked in luxury.

Spread the word. Share this post!