Er du til butiksstrøg eller online handel? For butikkerne er snart tomme!

Er du til butiksstrøg eller online handel? Hvis du er til butiksstrøg så skal du måske til at skynde dig lidt. Der er nemlig ikke mange år tilbage for dette ikke længere eksisterer. Butikker lukker på stribe. Du skal derfor snart kikke langt efter et sted at prøve dine bukser.

Hvis det blot forsætter som nu vil du ikke længere finde butikker som modetøj, boghandel, slagter, Sko, osv. Korthuset er i fuld gang med at falde og det bliver ikke bedre når Amazon tager sit indtog her i løbet af 2019-20. Herefter skal du handle online uanset om du vil det eller ej.

Er du modsat træt af at løbe rundt fra butiksstrøg til butikscenter for at finde noget, der passer til din smag? Hvis du også er træt af det kæmpe kaos, der hurtigt kan komme i et prøverum, når du har slæbt for meget tøj med ind, er onlineshops det rette sted at fortsætte shoppingen.

Her kan du målrettet gå efter lige præcis det, som du går og leder efter. Onlineshops gør det derimod nemmere med at overskueliggøre shoppingen, når det skal være hurtigt og nemt. Samtidig giver onlineshops dig også mulighed for at foretage de velovervejede køb, og du har altid tid til at sidde og kigge i ro og fred. Der tilbydes shopping 24/7 – når det passer dig bedst.

Når du handler i webshops, skal du ofte heller ikke længere tænke på portoen – den betaler webshoppen ofte, og de sender dine varer ca 1-3 døgn efter, at du har foretaget en bestilling. Der tages imod næsten alle former for betalingskort inklusiv MobilePay.

Er der fx. nogle varer, som ikke helt skulle imødekomme dine forventninger om den rette størrelse eller andre ting, giver de dig naturligvis mulighed for at returnere det inden for 14 dage, hvorefter der sættes pengene tilbage på din konto. Desuden vægtes kundeservice ofte meget højt, og de tager ofte imod alle henvendelser hurtigst muligt.

 

Mange webshops gør meget ud af billederne.

I mange webshops kan du danne dig et fuldt overblik over deres kollektioner, hvor der ofte er et meget bredt sortiment af det lækkert, feminine og elegante look. Det er vigtigt for mange at der ikke bruges billedmanipulation. Den korrekte brug af billeder minimerer nemlig returprocenten for webshoppen. Dette er nemlig ofte det dyreste for en moderne webshop.

Er kunden utilfreds med det enkelte produkts udseende, når hun står med det i hånden. Ja, så er tager de det tilbage inden for 14 dage. Du har nemlig altid 14 dages fortrydelsesret på onlinehandel.

Der må bruges aldrig små, ufine metoder udtaler Gitte Johnsen fra butikken Chopin.dk. Det giver blot bagslag at få tøjet til at se bedre ud. Billederne skal altid afspejle den usminkede sandhed, og derfor kan du roligt handle i vores Online Shop uden bekymring.
Størrelserne er desuden altid angivet, som de er af designeren, så der ikke opstår misforståelser. Er du i tvivl om en størrelse, er du altid velkommen til at kontakte webshoppen for at få målene på det enkelte stykke tøj.

Spread the word. Share this post!