Favorit accessory – en Liebskind Berlin taske

Tasker, tasker, tasker. Vi kvinder elsker tasker og kan ikke få nok af dem. Store tasker er perfekte til job, hvor computeren kan være i. Små tasker er bedre til pænt brug og festlige anledninger.

Heldigvis har Liebskind Berlin en bred kollektion med mange forskellige taske typer til enhver smag og behov.

Information om Liebskind Berlin tasker

Inden man shopper nye tasker er det altid rart at vide lidt om mærket man køber fra.

Som navnet antyder er Liebskind Berlin startet i den store tyske by Berlin. I starten var brandet primært kendt for sine tasker, men har sidenhen udvidet med en tøjkollektion og som noget ret nyt også bælter med cool nitter til gode priser.

Roden i den kreavtive by Berlin ses tydligt i de praktiske men også lidt skæve og anderledes designs. Tanken bag brandet er, at skabe tasker og tøj der udstråler høj kvalitet, men samtidig til en pris som de fleste kan være med på og forholde sig til.

Liebskind selv kalder deres designs for innovative og unikke og deres motto og salgs sætning er håndlavet lige til luksus, helt uden at være mainstream. På bare få år har de fået stor international medvind.

 

Her kan du købe Liebskind Berlin tasker

Folkene bag Liebskind Berlin taskerne har grundet deres store succes på den internationale modescene tilladt sig at være kritiske og kræsne når de udvælger de butikker og webshops der må forhandle deres fine varer som Libeskind Berlin.

De har en nøje udvalgt forhandler liste hvor kun de mest trendsættende butikker er på. Det samme gælder for de webshops der har fået lov til at forhandle mærket.

Tanken med denne strategi er, at skabe en hype, som man kun får og opnår  hvis man ikke er tilgængelig på hvert et gadehjørne. Liebskind har stor succes også på nettet, hvor kunder flittigt klikker tasker hjem og ved præcis hvilken style de går efter.

Det er i det hele taget nemt og bekvemt at købe tasker på nettet via eshoping.

Man kan hurtigt danne sig et overblik over muligheder og pris og så derefter træffe sit valg. En super nem og god måde at lave grundig research på inden man shopper løs af tasker, dametøj som Prepair, sko og hvad man ellers lige står og mangler hjemme i garderoben.

Webshops er kommet for at blive og må i den grad siges at være fremtiden.

Spread the word. Share this post!