Fede toppe hos ANELLA

ANELLA er en ny blog som vi har valgt at sætte lidt fokus på, da vi syntes den absolut er en artikel værd.

Anella.dk er på kort tid blevet en populær blog for kvinder, hvilket primært skyldes de stilfulde og elegante toppe, kjoler og bukser til priser i den mere behagelige ende der skrives om. Når vi her på bloggen taler om priser i den behagelige ende er det inden for prisniveau´et af designermærker, IKKE kedeligt stangtøj fra Hø og Møg, Topshop o.l.

Anella.dk huserer derimod kendte mærker såsom Mos Mosh, Pieszak og Gila and Feldt. Indlæg om tøj- og skokollektioner siden 2010, hvor Anella.dk blev grundlagt, har bloggen erobret det danske såvel som det udenlandske marked med storm. Kendetegnet ved Anella.dk er det elegante og stilfulde udseende, som tiltaler mange moderigtige kvinder.

Tøjkollektionerne spænder også bredt, eftersom mærker som Rosemunde m.f. også forhandles og lige Rosemunde er specialister i at tilpasse sig årstidernes design og farver. På denne måde kan man altid finde moderigtigt tøj i sortimentet, som altså passer til tiden hvad angår både farver, design og materiale. En af de mange fordele ved Anella.dk er det store sortiment, som beskrevet ovenfor, samt de forholdsvis billige priser.

Set i forhold til mange andre blogs indenfor samme kategori, kan man nemt finde f. eksempel tasker billigere, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design. Her tænker vi specielt på det tyske taskemærke Liebeskind Berlin. Herudover kan man også være sikker på tyskernes flotte detaljer, som mærket også har valgt at satse på.

Dametøj fra Designere i bås
Det er svært at sætte Anella.dk i én bestemt bås, simpelthen fordi udvalget er så stort. Uanset om du er på jagt efter kjoler, bukser eller trøjer kan du finde det i sortimentet, som også indeholder mange andre varianter. Herudover er der et væld af forskellige modeller indenfor hver kategori af modetøj på nettet, som netop gør det meget interessant at være på udkig. Prisen, der som sagt er overkommelig, gør det blot endnu mere interessant.

Anella.dk er en shop henvendt til mode- og prisbevidste kvinder, som gerne vil have tøj der signalerer stil og elegance. Om du skal bruge tøjet til fest eller hverdag er i princippet lige meget, da sortimentet dækker begge kategorier på fremragende vis. Der er som sagt rigtig mange udbydere rundt omkring i danmark, men det måske største marked for Anella.dk er formentlig Dametøj solgt online i Danmark.

I Danmark er webshops til damer tilgængelige mange steder online, hvor modebevidste kvinder hurtigt og nemt kan søge igennem det store sortiment af Dametøj.

Spread the word. Share this post!