Mere end basic

Som pige ender man rimelig ofte med at stå i den situation, at man mangler en enkel Gestuz top, t-shirt eller trøje til enten at fuldende et outfit eller måske endda et look. Jeg fandt nogle rigtig fede toppe her.

Før i tiden skete det i hvert fald ofte for mig, at jeg stod og stirrede ind i mit skab flere timer om aftenen inden jeg skulle ud, eller om morgenen inden jeg skulle i skole, og simpelthen bare manglede en helt almindelig ensfarvet overdel til enten at have inden under eller uden på noget andet, men det problem er so last year nu! Og faktisk er det gået hen og er blevet so yesterday for samtlige piger som mig, efter det er godt op for os, at Gestuz basic toppe er opfundet. Så jeg vil gerne lige udnytte anledningen til at takke samtlige mærker og designere for at vælge at producere og forhandle så enkle og simple Gestuz toppe, t-shirts og trøjer, som Gestuz basic må siges at være, for det var simpelthen bare det, vi manglede her, ikke kun i modeverdenen, men også i verden i det hele taget. Køb det online.

Spread the word. Share this post!