Gestuz! Mode der manglede

Basic toppe bliver ikke set som noget særligt, men det er gået op for mig, hvor taknemmelige vi tøser faktisk burde være for, at de er kommet tilbage på markedet og nu kan fås i flere butikker, og både fås til dyre og mindre dyre priser, sådan så vi alle kan være med. Basic toppe er ikke en del af den nuværende mode, men de er med til at danne og ikke mindst fuldende et hav af outfits og looks hos tidens piger og kvinder. Mit skab er i hvert fald fyldt op med basic toppe blandt andet fra Gestuz. Effter jeg har fået øjnene op for deres enorme magt og power, som udelukkende er en fordel for mig på alle måder.

Unik tilpasningsevne

GestuzDet er også skønt, at basic toppe kan bruges på alle årstider og tider af året. Det er overhovedet ikke afgørende, om et er varmt eller koldt udenfor, om en basic top er en del af dagens outfit, fordi de har den tynde og passende tykkelse, og så selvfølgelig også, fordi de både fås i toppe, t-shirts og toppe. De enkle basic toppe fra Gestuz fås i alverdens farver og nuancer og kan derfor bruges til enhver anledning og til ethvert outfit. Køb dit tøj fra Gestuz på denne lækre Gestuz online shop, da denne shop er uundværlig i den daglige handel af modetøj.

Gestuz online

Gestuz er et tøjmærke kreeret af 2 meget passionerede danske kvinder, Sanne Sehested Nielsen og Lene Boesen. Mærket Gestuz er udviklet i et stærkt samarbejde mellem de to kvinder, og når de skaber et nyt design eller kollektion, lægger de hele deres hjerte og sjæl i arbejdet for at skabe den perfekte sammensmeltning mellem det rå og det blide feminine strejf. Dette har vist sig at være en uhyrlig god succes, og Gestuz er derfor allerede kendt i 25 lande verden over. Det er specielt for store andel af ekslusivt skind der dominerer hver kollektion.

Spread the word. Share this post!