Hård konkurrence på designertøj

Designertøj er et vidt begreb, der dækker over meget forskelligt tøj fra et hav af brands. Kvinder i alle aldre kan få glæde af modetøj fra ét af de mange brands på modescenen, da modetøj ofte er et synonym med høj kvalitet og flotte detaljer. Uanset om tøjet er tiltænkt som et pift til hverdagsbeklædningen eller en festlig aften i byen med veninderne, så kan du med sikkerhed finde noget, der passer til dig og din stil hos Chopin.

I de seneste år har vi oven i købet set en stigning i antallet af danske designerbrands, der ikke bare er et hit herhjemme, men også har slået igennem internationalt. Dette er lidt af en bedrift, da modebranchen er præget af hård konkurrence, hvor man virkelig skal kunne noget helt unikt, hvis man skal have en chance. Danske mærker som Beck Söndergaard, Day Birger et Mikkelsen og Karen by Simonsen har for alvor sat Danmark på verdenskortet indenfor branchen, hvilket vi kan være meget stolte af!

Derfor har de danske modebrands så stor succes
Der er selvfølgelig mange grunde til, at de danske brands har så stor succes, som de nu engang har lige for tiden. Først og fremmest er det de flotte designs, der er inspireret af hele verden. Det er selvsagt noget, som alle kan forholde sig til, hvilket er den helt primære grund. Herudover er kvaliteten også et punkt, som man ikke må glemme. Selvom alt tøjet ikke produceres herhjemme, så har danske brands stor fokus på, at kvaliteten skal være helt i top. Derfor gennemgår alt dansk designertøj helt utrolige kvalitetstjek, hvor det hele bliver gået efter i sømmene.

Ydermere så er de danske designere meget kreative; blikket for de små detaljer gør at tøjet altid er unikt. Det er blevet ’in’ at skille sig ud fra mængden, hvilket man med garanti gør med modetøj fra et af de danske brands. Danske Pieszak gør sig i bukser og jeans,

Når det kommer til selve købet af jeans og bukser, så kan dette selvfølgelig gøres både online og i fysiske butikker. Det kan være en god idé, at tjekke udvalget på internettet først, da det selvsagt ikke er alle butikker, der har modetøj fra danske designere på hylderne.

Pieszak størst hjemme.
Pieszak har en eventyrlig historie, eftersom mærket er resultatet af mange kvinders drøm om at skabe deres eget brand. Kvinder bag mærket har siden starten været fokuseret på at ramme de internationale markeder, hvilket også er lykkedes. Herhjemme er Pieszak dog størst, hvilket deres stigende salgstal også indikerer.

På trods af mangfoldigheden, som nærmest giver sig selv eftersom der er flere personer bag, arbejder teamet professionelt og effektivt sammen. Dette har skabt mange succesfulde designs, som uomtvisteligt har henrykt store dele af den kvindelige befolkning. Det moderne dametøj er et ’must’ i enhver garderobe!

Pieszak er et stilfuldt dansk brand, som har en unik evne til at designe og producere tøj kollektioner til unge og stilbevidste kvinder. Tøjet er modeskabende og trendsættende, hvilket gør det attraktivt for piger og kvinder i alle aldre – du kan med garanti finde en beklædningsdel der passer perfekt ind i din garderobe.

Designernes store passion for iværksætteri og tøjdesign har skabt et brand, som for alvor fremhæver dine gode sider. At disse kvinder udlever deres drøm gør blot mærket endnu mere unikt og kreativt, da de hele tiden forsøger sig med nye designs – som de selv siger er der ingen grænser, som der havde været, hvis de arbejdede hos et stort internationalt modehus. I stedet har de kastet deres fokus på Pieszak, som for alvor har slået igennem de sidste par år. Læs mere om det her på blog4two.dk.

Netop denne kreativitet og de innovative evne gør at man ikke satser på det samme hvert år, men derimod fornyer kollektionerne hele tiden. Læs  Der er ingen garantier når det kommer til Pieszak, som tværtimod søger det uudforskede og forsøger at afspejle dette i deres designs.

Foruden den kreative sans og de lækre designs, har man fra Pieszak side af også tillagt kvaliteten af tøjet stor værdi. Dette skyldes at man som kvinde ikke nødvendigvis behøves at skifte garderoben ud hver sæson – hvorfor skulle man dog gøre det, hvis det nuværende par jeans holder? Det sørger Pieszak for, ved hjælp af en konstant brug af kvalitets materialer, som kommer dig til gode i det lange løb.

Materialerne er mange; læder og denim er blot to af de mest brugte, men der findes mange flere i sortimentet. Dette er din sikkerhed for konstant fornyelse, hvad enten det er design- eller materialemæssigt.

En sjov lille historie om er, at designerne har som primært mål, at designe tøj de selv gider at gå i. Dette er selvsagt lidt af en udfordring, idet kreative og modebevidste kvinder kun ønsker det bedste af det bedste – derfor bliver der lagt stor vægt på detaljer, materialer og design.

Spread the word. Share this post!