Hurtigvoksende Becksöndergaard

BeckSöndergaard er Skandinaviens hurtigst voksende accessoirers brand, hvilket ikke siger så lidt, men omvendt heller ikke kommer som nogen overraskelse. Det danske designer par Anna Söndergaard og Lis Beck rammer således igen og igen plet, når de forudsiger årets mode og designer deres unikke kollektioner. Mange trendsættere og modeskabere er allerede hoppet med på bølgen, bliver du den næste?

Selvom Becksöndergaard kun har eksisteret siden 2003 er deres produktsortiment voksende hvert år, hvilket vidner om innovative ideer og kreativt design. De to gode veninder fra den danske hovedstad nægter at gå på kompromis med design og kvalitet, hvorfor du altid kan forvente et topprodukt, når du handler på Becksøndergaard udsalg.

Super stilfulde accessoirers fra dansk brand
Uagtet om du er på jagt efter tørklæder, tasker eller T-shirts findes det i Becksøndergaards design. Hop med på modevognen, hvor især det danske brands tørklæder hitter stort over hele Skandinavien og specielt her på dametøj.

Man kan tydeligt se deres passion for design og kærlighed for farver, som virkelig skinner igennem produkterne. Det er uomtvisteligt en unik måde at skille sig ud fra mængden på, da de håndlavede accessoirers kan tilpasses enhver stil. Becksøndergaard er løsningen på dit accessoirers problem.

Munthe

Munthe Plus Simonsen er et resultat af det kreative samarbejde imellem Naja Munthe og Karen Simonsen. Mærket blev grundlagt i 1994, hvorefter man har haft stor succes med at designe moderne kollektioner til den stilbevidste kvinde. Dette ligger stadig implementeret i Munthe Plus Simonsens filosofi, hvor man aldrig går på kompromis med design eller materialer.

I 2009 blev mærket dog ramt af en mindre krise, da Karen Simonsen valgte at forlade Munthe Plus Simonsen og i stedet starte hendes eget. Det har dog ikke taget modet fra Naja Munthe, som stadigvæk designer og producerer lækkert modetøj til kvinder i alle aldre.

Costamani er en dansk nyhed

Succesen har været støt opadgående siden lanceringen af første kollektion. selv efter den ene af ejernes melding om at forlade mærket har man været i stand til at fortsætte fremgangen. Der er kræset for detaljerne, hvilket primært skyldes Merete Wang kreative tilgang til design. Derfor får du altid unikt tøj, som ikke masseproduceres, men i stedet laves med tanke og hjerne bag. Det er din sikkerhed for moderigtigt tøj, som uden tvivl vil skille dig ud fra mængden.

Costamani er det suveræne valg, hvis du mangler en ny kjole, top eller lignende. Costamani kan i ny og næ også erhverves på udsalg.

Spread the word. Share this post!