Hvilket fodtøj skal du vælge?

Din stil starter allerede helt nede ved fodtøjet, hvorfor det er super vigtigt, at du har sko og støvler, som du føler dig godt tilpas i samt sender det rigtige signal til dine omgivelser.

Valgmulighederne er mange, når det kommer til nye sko og støvler, hvorfor det til tider kan være enormt svært at vælge. Skal det for eksempel være et par afslappede flade sko? Et par topmoderne støvler? Eller hvad med sandaler til sommerferien? Uanset hvad, så kan du med sikkerhed finde noget, der passer perfekt til dig og din stil!

Fodtøj er altså en ligeså vigtig beklædningsdel som for eksempel jeans og trøjer; derfor bør du vælge nye investering med omhu, således du ikke ender med at fortryde dit køb.

Hvordan griber man et køb af nyt fodtøj an?
Der er som sagt flere ting, du bør være opmærksom på, når jagten efter nyt fodtøj indledes. Det første du skal gøre er, at bestemme dig for, hvad fodtøjet skal bruges til. Skal det være til hverdagsbrug? Festlige begivenheder? En tur på stranden? Eller måske en kombination? Det er svært, at finde fodtøj der passer perfekt til alle begivenheder – man kan dog være heldig at få en kombination, hvor man sagtens kan benytte de samme sko eller støvler til både hverdagsbrug og fest.

Selve designdelen er meget individuel, da du formentlig har nogle præferencer, som skal inddrages her. Det kan for eksempel være, at du er til det helt stilrene og eksklusive, hvorfor du bør vælge én bestemt type, som ikke har alt for mange farver. Det kan selvfølgelig også forholde sig omvendt, hvor de helt ensfarvede sko ikke passer så godt ind i din stil. Er du i tvivl kan du også søge råd på modebloggene 8Coconuts eller Modebloggen.dk.

Sidste relevante punkt vi vil kigge på er kvaliteten; hvis du holder dig til kendte mærker, som for eksempel Ipanema eller Uzurii flip flops, så kan du sagtens skrue forventningerne op, da kvaliteten hos disse mærker altid er helt i top. Man skal ikke undervurdere betydningen af dette punkt, da du skal gå meget rundt i skoene, hvorfor det er vigtigt, at de kan holde til hverdagens strabadser samt føles komfortable og behagelige.

Spread the word. Share this post!