Jeans eller bare ben og sandaler her til sommer?

Leder du efter nye elegante jeans til såvel hverdag som fest? Sætter du pris på godt håndværk og de små detaljer, der giver bukserne karakter og finish? Så er Garcia Jeans med sikkerhed et mærke som skabt til dig, eftersom du her finder alt ovenstående – og oven i købet til en yderst favorabel pris, hvor du får markant mere, end hvad du betaler for!

Garcia Jeans har rødder i Italien, hvor firmaet blev grundlagt af parret Maurizio og Isabel Garcia i 1977. Det hele startede på en lille fabrik i hjertet af Italien, hvor man den dag i dag stadig producerer størstedelen af firmaets beklædningsdele. Den helt store satsning var fra start jeans, hvilket navnet da også mere end antyder. Den dag i dag er jeans stadig firmaets kernekompetence, om end Garcia har udvidet produktsortimentet med meget andet end jeans heriblandt bluser, T-shirts og tørklæder.

Italiensk design kombineret med hollandsk forretningssans

Maurizio og Isabel Garcia er som sagt hjernerne bag det italienske mærke; ikke desto mindre så var det først da to forretningsmænd fra Holland sluttede sig til i 1979 at det for alvor tog fart. Her gik Garcia Jeans fra at være en lille familieejet virksomhed til at være en stor global succes med salg i mange lande over hele verdenen. Siden har man ikke set sig tilbage, tværtimod så vokser man år efter år. I dag forhandles Garcia Jeans i mere end 2000 multi-brands butikker samt et hav af franchise-shops, hvilket sætter en tyk streg under succesen.

I produktsortimentet er det naturligvis jeans, der er det helt store trækplaster. Garcia Jeans designer et hav af bukser hvert eneste år, der spænder enormt bredt rent designmæssigt. Der findes både stilrene modeller og mere vovede varianter, hvorfor enhver kvinde kan finde glæde i det støt voksende sortiment.

Selvom Garcia Jeans har vokset sig store og sælger over hele verdenen i dag, så foregår meget af produktionen stadig i Italien. Man giver ikke slip på sine stolte traditioner, men sætter stadig den dag i dag pris på et godt stykke håndværk, hvilket er helt unikt. Garcia Jeans er derfor også manges foretrukne jeans-producent, da man altid kan stole trygt på kvaliteten.

Selvom kvalitet og design går op i en højere enhed, så kan man finde Garcia Jeans til ganske overkommelige priser rundt omkring i danske butikker og på internettet. Mærket lancerer desuden flere kollektioner årligt, hvorfor der nærmest hele tiden er noget nyt at se på.

Sandaler til sommer?

Skal du bruge sandaler til sommer så er spanske Marenas sandaler blevet superpopulære. Det er ingen tilfældighed at Marenas er blevet så populære for der bruges udelukkende kvalitetsmaterialer når der produceres sko og sandaler fra Marenas som i øvrigt kan fås hos online shoppen Choopin.dk.

Er du mere til fysiske butikker er Chopin Charlottenlund en af de butikker herhjemme, der har flest Marenas på varehylderne. Her kan du altså tage ned i butikken og prøve Marenas sandaler inden et eventuelt køb.

Spread the word. Share this post!