Jeg elsker basistoppe og mine sneakers

New Balance NB 574

Mine New Balance. Det jeg godt kan lide ved New Balance sneakers er de altid når at indsætte de seneste trends i deres modesneakers kollektioner, hvori der også indgår de populære neonfarver i deres kollektions sortimentet. Brandet New Balance er derfor helt med fremme modemæssigt og på mange måder hipt og lækkert, uden at det samtidig bliver for meget.

Hvis man kikker på de kraftigeste farvekontraster giver også brandet en meget bred appel, der henvender sig til stort set alle moderigtige og kvalitetsbevidste piger og damer, med hang til superflotte sneakers.

Med fokus på selve designet er det svært at sætte en finger på noget, der burde have været anderledes. Du vil nemlig opleve en unik helhed, der ikke blot pryder de enkelte adskilte kollektioner, men derimod samtlige kollektioner. Du vil finde et stort udvalg af New Balance i Chopin.

Derfor vil du kunne finde mange konceptbutikker, der hver især er placeret i Danmark og resten af europa men det største udvalg finder på chopin.dk. New Balance designs er klassiske med et råt touch, og du vil hurtigt opdage, hvorfor mærket har opnået sin hurtige og stabile popularitet.

Basistoppe kan jeg ikke undvære

Jeg købte for et par uger siden silketoppe i Chopin, og jeg er helt vild med dem! De er bare så behagelige at have på, de sidder godt og er meget overkommelige i prisen. Chopin Charlottenlund er også et brand, der i den grad har haft fart over feltet. De startede helt tilbage i 1989 med at lave basistoppe og undertøj i sort og hvid og senere også farver. Siden da har de haft travlt og er nu allerede store på den danske modescene. Særligt pga. deres fede basistoppetoppe.

Lige et hurtigt indlæg angående min dag her i går. Jeg var klart i Chopin Charlottenlund fra top til tå, til min shoppingtur med en af mine bedste veninder. Jeg havde valgt at gå med et afslappet, men stadig stilrent look. Som bekendt køber jeg primært mit tøj online, hvilket da også var tilfældet med mit outfit til gårsdagens shoppingtur. Alt tøjet var købt der. Anyways… Jeg faldt over noget mere Chopin tøj, på vores shoppingtur, som jeg bare var HELT VILD med!

Men som det en gang i mellem er tilfældet, havde de ikke tøjet i min størrelse. Jeg skrev varen ned, i håb om at jeg kunne finde den andetsteds eller på nettet, når jeg kom hjem fra shoppingturen. Det lykkedes ikke min veninde og mig at finde den senere hen, men jeg var så heldig at kunne finde varen på nettet, da jeg kom hjem.

Chopin Charlottenlund er i dag kendt for de meget smukke toppe i silke og bomuld. De findes i dag i alle regnbuens farver med eller uden lace. Har du du tøj du mangler en top til er det 100% sikkert at du kan finde lækre basistoppe i Chopin og i den helt rigtige farve. Vil du se eller læse mere om Chopin Charlottenlund og deres populære toppe kan du gøre det her. Ønsker du at læse om Chopin Charlottenlund er der denne side hvor der står alt om hvordan de startede med deres basistoppe og meget mere så klik linket i teksten.

Spread the word. Share this post!