Love Stories og foråret!

Nu er det endelig ved at blive forår og meget snart en solrig sommer, og dét får virkelig én til at tænke på det indvendige. Altså det indvendige tøj 😉 Og hvad gør man så? Man shopper selvfølgelig online. Shopping hjælper på alt hvis du spørger mig. Jeg satte mig derfor ind ved computeren i går for at blive inspireret. Her faldt jeg over en hel del af det nye undertøjs mærke Love Stories. Nååj hvor var der meget fedt Love Stories undertøj.

Love storiesShopping er altså den bedste måde at fejre foråret på, men bestemt også den mest ultimative måde at drukne sorger på. Og når nu det nu er ved at være forår, som det jo kun er én gang om året, så er det da lidt oplagt at købe det Love Stories jeg egentlig har gået og manglet hele året. For Love Stories undertøj kan man altså ikke få nok af. Absolut Ikke!

Det fantastiske ved Love Stories undertøj er, at det simpelthen aldrig går af mode. Jeg har for eksempel stadig en del Love Stories undertøj, som jeg købte for et par år siden, som jeg stadig benytter. Andet er, at Love Stories får det smukkeste og bedste frem i kvinder, fordi det jo nemlig ikke dækker for meget af kroppen end det gør.

Tredje punkt er at det ser  fantastisk ud, fordi det tager sig godt ud på alle piger og kvinder, og til sidst er det bare fantastisk, fordi en pige i Love Stories også er et symbol eller et tegn på forår. Ud i foråret kun iført undertøj med en lækker taske, måske fra Liebeskind.

Spread the word. Share this post!