Luxury footwear fra Uzurii og Koah

sommer sandalerKoah er et skomærke med succes i øjeblikket og blandt andet med disse slippers som ses her på billedet går som varmt brød ude i butikkerne.

Koah startede sin succes med at producere sandaler, støvler og snakers, men er efterhånden blevet et ret så fuldendt skomærke. Du kan finde Koah i de lækreste modebutikker landet over samt på e-handelshoppen choopin.

Bag om de unikke designs fra Uzurii Footwear

Uzurii er altså meget mere end bare stilfulde sko; mærkets historie og ikke mindst grundlæggerens unikke fortælling tilføjer en positiv aura omkring fodtøjet, der blot gør Uzurii endnu mere interessant for den stilbevidste kvinde.

Som sagt er designsne meget livlige, forstået på den måde, at man ikke er bange for at eksperimentere. Dette skal formentlig også ses i lyset af, at Shieglee Ferreira dos Santos som ung måtte dekorere sit tøj med hvad hun fandt på gaden, hvorfor der er en stor eventyrlyst og kreativitet bag hver eneste sko.

sandaler med stenSelvom Uzurii Footwear er inspireret af gaden er kvaliteten i top og de mange designs enormt velovervejede. Derfor passer fodtøjet også bedst til de lidt mere stilbevidste kvinder, der ved hvad de vil have. Uzurii er med andre ord en form for luksus, der dog ikke inspireres af de nyeste trends fra den røde løber, men derimod af det mere uformelle og sprudlende i livet. Se blandt andet de populære Uzurii sandaler og flip flops i Chopin Charlottenlund.

IpanemaDet er fra denne kultur inspirationen til Ipanema flip flops afstammer. 2013 som vi lige har købt ind til er fyldt med den glade og eksotiske ånd fra brasilianske strande.

Den komne sommers stilarter er en variation af lyse farver pryder eksotiske og fede prints. Krystaller, charms og ædelstene klamrer sig til remme som søpindsvin. Den smukke bølge-lignende fliser af fortovet, der løber parallelt med sand funktionen i hele kollektionen.

Disse flip flops og sandaler er omdrejningspunktet i kollektionerne. Den klassiske Ipanema flip flop model classica.
Ipanemas produkter repræsenterer meget mere end mode selv. Ipanema har en stærk miljømæssig og etisk indflydelse, har til formål at bevare alt dette naturlige skønhed for de kommende generationer. Sanarbejdet med Gisele Bündchen støtter et Climate Change projekt. Det er denne stærke følelse af socialt ansvar kombineret med cutting-edge teknologier, der skaber den unikke stil af Ipanema.

Ipanema og Gisele Bundchen Collaborations

Supermodel og FN Goodwill Ambassadør, har Giselle arbejdet med Ipanema siden 2002. Som en model, hun har prydet forsiderne af stort set alle top modemagasiner herunder har hun været på forsiden af Vogue på tre af hinanden eftefølgende år.

Hun har også medvirket i kampagner for Christian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Versace, Givenchy, Lanvin, Lee jeans og Luis Vuitton samt en hel del andre. Hendes velgørende arbejde spænder over hele kloden og repræsenterer en bred vifte af vigtige emner. Du kan se et stort udvalg af Ipanema flip flops hvis du tager en tur!

Spread the word. Share this post!