Ny app til kvinder

Thirdlove hedder den nye app, og er en service, der kombinerer nemheden af online shopping og nøjagtigheden af at finde den rette BH i en fysisk butik. Det eneste, det kræver, er to fotografier af kvindens bryst i en tight t-shirt, hvorudfra app’en kan finde kvindens proportioner. Kvinden kan endda customize BH’ens design før den bliver leveret til døren.

60 procent bruger ikke traditionelle størrelser
App’en bruger computer vision (der ser ting næsten lige så godt som det menneskelige øje) til virtuelt at måle kvinden gennem Iphone billeder. For at forhindre, målingen bliver lavet forkert, modtager brugeren en detaljeret instruktion om, hvordan billedet skal tages.

Det viste sig, at mange af de mål, der blev taget i app’ens prøveversion, ikke svarede til traditionelle BH-størrelser, og derfor udviklede virksomheden sine egne. Indtil videre har det været en succes:

“I den seneste måned, hvor beta-versionen har været ude, og vi har haft en fokusgruppe, så vi, at næsten 60 procent af kvinderne, der brugte app’en, skulle bruge de BH-størrelser, som vi selv har udviklet,” fortæller Ra’el Cohen, designer for Thirdlove, til Mashable.com.

Ra’el Cohen holder hele tiden øje med modebilledet, så virksomhedens lingeri ikke kun har den perfekte pasform, men også er stilfuldt. Thirdlove tilbyder lige nu tre BH-modeller, og kvinderne kan customize stroppernes farve, andre små detaljer og købe matchende undertøj til. Priserne ligger mellem 45 og 70 dollars.

Kilde: Mashable.com

Spread the word. Share this post!