Oxmo

Har du hang til modetøj? I så fald er Oxmo et godt bud på din nye tøjudbyder. Her får du virkelig moderigtig tøj, som passer perfekt til den kvalitets- og modebevidste kvinde, der ikke ønsker at gå på kompromis. Modefirmaet er specialister i at designe tøj til den sofistikerede kvinde, som søger noget særpræget og luksuriøst.

Oxmo blev lanceret i 1999, hvor CNS Group A/S sendte den første kollektion på banen. CNS Group er også indehaver af andre populære danske brands, heriblandt Solid, Peppercorn og DND. Dette siger lidt om Oxmo og deres gennemslagskraft, da de indgår i et dynamisk team af andre tøj-brands, der sammen prøver at dominere moden nationalt og internationalt.

Produktsortimentet hos Oxmo
Oxmo har et bredt produktsortiment, hvilket kort sagt betyder, at du med garanti kan finde stort set alt hvad du end måtte søge. Toppe, nederdele, kjoler og jakker er blot et lille udvalg af produkter til den sofistikerede kvinde, som gerne vil skille sig ud fra mængden på en elegant og eksklusiv måde. Der kommer årligt nye kollektioner på markedet, hvor man indstiller sig på årets trends og tilføjer dem sit eget unikke pift. Herudover har Oxmo også valgt at fokusere på accessoirers.

Spread the word. Share this post!