The next Culture

CultureMode er kultur – med dette motto har Culture clothing markeret sig på den danske modescene, hvor man på under 10 år har markeret sig som én af de førende indenfor såvel design som kvalitet. Således startede man op i 2003 som en mindre producent af tøj – i dag forhandles Cultures tøjkollektioner i diverse butikker fordelt på 9 forskellige lande.

Alle har deres egen kultur og alle har deres egen stil, hvilket er grunden til at Culture har haft så stor fokus på et mangfoldigt sortiment. Man finder således utrolig mange forskellige tøjstiler og beklædningsdele; kort sagt for at tilfredsstille så mange kræsne forbrugere som overhovedet muligt. Netop den store produktportefølje er med til at understrege Cultures position på markedet!

Culture – Smuk forening af lækkert design og høj kvalitet

Noget mange mærker har haft problemer med er, at forene lækkert design og høj kvalitet – uden det bliver for dyrt til at forbrugeren vil betale. Det har Culture dog formået, endda på smuk vis. Således får du udelukkende unikke designs, der alle sammen kombinerer det feminine look med eksklusive materialer, uden at du som forbruger skal betale en mindre formue. Du kan blandt andet se det her på Choopin.com.

Produkternes mangfoldighed gør det samtidig muligt for alle kvinder, at finde deres nye modetøj i sortimentet. Uanset om man søger toppe, denim jeans fra Pieszak eller kjoler har Culture helt sikkert noget i sortimentet, der behager dig!

At Culture udsalg har et stort sortiment understreges af, at man hvert eneste år kan se frem til 6-8 nye kollektioner. Disse er meget imødesete, selvom antallet af kollektioner distancerer mange af konkurrenter, som kører med maksimalt 3-4 kollektioner årligt. Det er dog igen til din fordel, da flere kollektioner er lig med mere tøj at vælge imellem. Desuden kan man vælge modetøj der er bestemt henvendt til årstiden – sommer- og vintertøj er jo vidt forskelligt!

Culture er uden tvivl en sikker vinder, hvis du søger down-to-earth modetøj.

Spread the word. Share this post!