Undertøjs design i egen klasse

Love storiesUndertøj fra Love stories intimates er ikke kun komfortabelt og helt unikt, det er også helt i sin egen klasse. Derfor er dette brand mere end attraktivt og efterspurgt over hele verden.

Den kreative designer og multitalent Marloes Hoedeman fra Love stories skabte dette modefirma, hvor succes har været keyword siden den første kollektion af dette moderne undertøj kom på markedet.

Love stories sammensætter lækre prints og forskellige stilarter sammen, langt væk fra de traditionelle lingeri materialer og farver, såsom sort, hvid og nude.

Den første kollektion består af en blanding af materialer og detaljer, for eksempel smooth fløjl, pailletter, luksuriøse blonder, indviklede Jacquard, lurex og masser af silke.

Kombinèr på kryds og tværs

Med undertøj fra Love Stories ser man simpelthen bare godt ud! Man kan kombinere sin Love Stories bh med helt anderledes trusser.

Undertøj fra Love stories intimates er skabt til at være med et lille twist fra sæson til sæson, dog stadig med Marloes Hoedeman´ røde tråd, sikre man sig en helt nyt sæt undertøj dog stadig med det kendte look.

Det er det kendetegner et meget dygtigt designer team, at man formår at forny sig hver eneste sæson men aldrig mister det der kendetegner designeren. Så køb undertøj fra Love Stories for det går aldrig helt af mode, for ville det ikke være synd at spilde noget så fantastisk?

Spread the word. Share this post!