Vælg et SEO-firma med fokus på kvalitativ linkbuilding

Seo bureau

Mange større, mellem og mindre virksomheder står i dag over for den opgave, at de skal udvælge et SEO-bureau til at tage sig af deres online markedsføring.

Hvorfor? Vil mange spørge! Fordi behovet for hjælp til SEO stiger, efterhånden som flere virksomheder kommer på nettet. Konkurrencen bliver større og større og du har ikke skyggen af en chance uden et bureau i baghånden, og der er også rigtig mange SEO-bureauer og –firmaer at vælge imellem.

Det kan være lidt af en jungle, og får man ikke taget det rigtige valg, risikerer man at spilde en masse penge. Mange giver dig et budget mellem kr. 5 – 10.000 om måneden og det kan også være realistisk nok, men mange fravælger at linkbuilde fordi det er hundedyrt. Mange får derfor kun 1-2 elendige links for disse budgetter.

Mange vil fortælle dig at man ikke længere skal linkbuilde så de kan tjene flere penge. Glem det! Der er stadig kun 1 effektivt middel til gode placeringer og det er god linkbuilding.

Derfor bør du som udgangspunkt gå efter et SEO-firma, som har fokus på kvalitativ linkbuilding. Det er nemlig med til at sikre, at du får mest ud af dine penge i form af høje placeringer, som fører til øget salg og omsætning.

 

Hvad er så et godt link?

Et godt link kommer fra en side med høj rating eller trust i søgemaskinernes øjne. Den bedste på markedet til dette er Ahrefs DR ranking. Domain Rating (DR) viser styrken af et webstedets backlink-profil på en logaritmisk skala fra 0 til 100, hvor sidstnævnte er den stærkeste. Det vil sige at jo højere jo bedre.

Det vil sige seriøse sider med seriøst og godt indhold. DR videregiver “linkpower” til det site der linkes til. Så det er vigtigere at DR er høj og ikke UR. Et eksempel på sådanne sider kan være brugerguiden.dk der har en DR 42 eller livsstilmagasinet.dk med en DR 40. Links fra fx dr.dk og politiken.dk ville selvsagt være bedre, men der er vi oppe i så mange penge at næsten ingen kan være med. Hvem har råd til at betale 20.000 kroner for et link?.

Det er samtidig svært at opnå et link fra disse sider, da der er mange om buddet og der er også ringe mange udgående links man skal “dele” med. Tag ikke, eller gå ikke efter links fra et website under en DR 10-15. De vil trække i den forkerte retning.

Tag fat i Seo Results i dag og få bedre placeringer i søgemaskinerne.

Spread the word. Share this post!