Via Vai invaderer hele landet

Har du hørt om Via Vai? Hollandske Via Vai har eksisteret siden 1992, stiftet af skodesigneren Ruud Pessers med en vision om at skabe trendy, behagelige sko. Alle styles er inspirerede af hans forkærlighed for italiensk design, en passion der startede efter at have boet mange år i Italien.

Faktisk er alle materialer også håndplukket og indkøbt hos lokale italienske forhandlere.  Det hele startede småt og simpelt med en arbejdsplads og kontor fra sit private hjem.

Hurtigt voksede Pessers stab til mere end 20 personer og Via Vai sko og støvler sælges i dag over store dele af Europa – herunder både Benelux landene, Danmark og Norge.

Via Vai forhandles hos mere end 600 retailers og  er indbegrebet af støvler og sko i høj kvalitet med fingeren på pulsen.

Alle folkene bag brandet er kreative mennesker, hvis største interesse er mode og herunder i særdeleshed sko og støvler.

Kollektionerne fra Via Vai

Via Vai sko og støvler er bredt tilgængelige både her i Danmark og i udlandet. Kollektionerne fornyes 4 gange om året, hvor brandet sender nyheder på gaden når sæsonerne skifter. Udvalget tæller således både sko velegnet til sommer sæsonen såsom loafers, ballerinaer, stiletter, sneakers og sandaler. Ligeledes kan du holde fødderne varme om vinteren med trendy støvletter og forede støvler.

Særligt her i Danmark, hvor mange måneder om året kræver lunt og praktisk fodtøj, er de fine støvler fra Via Vai et hit. Udover komfort er de nemlig altid med lækre detaljer og unikke farver og mønster sammensætninger. Det er netop skoenes unikhed, der i sig selv gør dem genkendelige og populære blandt sko-elskende kvinder verden over.

Her kan du købe Via Vai sko og støvler

Via Vai sko og støvler forhandles som sagt i både fysiske forhandlere og online butikker. På den måde  er det let for dig som forbruger, at få fingrene i det skønne fodtøj. Fordelen ved at købe skoene i en fysisk butik er naturligvis, at du kan prøve dem på og få kyndig vejledning af personalet. Omvendt kan online shopping være et kærkommen alternativ i en travl hverdag.

Når du shopper Via Vai sko og støvler på nettet, så kan du nemlig shoppe lige når det passer dig og endda hjemme i stuen foran din egen computer. Husk desuden altid at imprægnere dine nye indkøbte sko og støvler, det giver dit fodtøj en beskyttende hinde, der beskytter mod snavs og væske.

Spread the word. Share this post!