Webdesign fra webbureau i Ringsted

Har du ønsket om et nyt webdesign, er der hjælp at hente. Mediestorm, der er et webbureau i Ringsted, har man specialiseret sig i små og mellemstore virksomheder lige fra logo design til opbygning af selve webdesignet.

Mediestorm udtaler “Vores erfaring er, at mange små og mellemstore virksomheder med lidt hjælp, kan opnå en langt bedre og billigere markedsføring”. Alle små og mellemstore, der ønsker webdesign kender problemstillingen med at være for lille til at blive taget seriøst eller få en alt for høj pris da designfirmaet egentlig ikke ønsker opgaven. Mediestorm har opbygget og specialiseret sit firma specifikt til denne kundegruppe og har derfor mange kunder der hører til i kategorien små og mellemstore virksomheder.

Logo design

Er du en helt ny opstartet virksomhed eller har du blot brug for et re-design af dit logo så kontakt Mediestorm for logo design. Der ligger et stort arbejde i det at designe et logo og ønsker man at komme godt fra start, er det en god idé at få en professionel til det.

Mediestorm har stor erfaring i logo design. Ønsker du en snak eller et tilbud omkring web- eller logo design så tag kontakt til Mediestorm.

Spread the word. Share this post!